Skip to content

Aanmelden

Ik werk als volgt

Aanmelden:

Je zoekt contact via de mail of per telefoon waarin je uitlegt wat jouw hulpvraag is. Vervolgens stuur ik per e-mail een intakeformulier. Aan de hand van al deze informatie kan ik al heel snel invoelen welke behandeling het beste aansluit bij jouw hulpvraag. Vaak voel je zelf ook al aan welke behandeling jouw voorkeur heeft. Geef het aan! Ik vind het belangrijk, dat je voor de behandeling mijn website goed leest, dan weet je hoe ik werk.

Op je gemak voelen:
Het is heel belangrijk, dat jij je veilig en op je gemak voelt bij een therapeut. Vaak voel je al heel snel via een foto of na een sessie of er een klik is en dat is super belangrijk! Veiligheid en openheid is een belangrijk aspect in mijn praktijk. Ik heb een geheimhoudingsplicht dus alles wat wordt besproken blijft onder ons. 

Verloop sessie:
We nemen de hulpvraag als ingang voor de sessie en gaan hier direct mee aan de slag. Na deze sessie kan ik ook goed inschatten welk traject het beste bij jou past, dit gaan we dan ook bespreken. Het is belangrijk om het probleem bij de wortel/kern aan te pakken.

Hoeveel sessies?
Deze vraag wordt vaak aan mijn gesteld. Het is moeilijk in te schatten hoeveel sessies iemand nodig heeft. Het ligt helemaal aan de hulpvraag en de problematiek. Daarbij geloof ik er in, dat we steeds lessen mogen leren op aarde zodat onze ziel mag groeien. Hoe mooi is dat? Het leven is al een ui en we mogen steeds een laag afpellen, steeds een laag dieper, zodat we ons steeds vrijer gaan voelen, gelukkiger en een leven vol vreugde en overvloed mogen ervaren. Op naar het licht, vreugde en bevrijding dat is mijn wens voor jou. 

                                                                 ~ Wezenlijk contact maken met jezelf, daarvoor is moed, eerlijkheid en kracht nodig ~

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt