Skip to content

Aartsengel Michaël

Ik werk in mijn sessie samen met aartsengel Michaël. Hij helpt tijdens de sessie blokkades en trauma’s, angsten, verdriet en pijnen te helen. Je zult zelf allerlei sensaties ervaren tijdens deze sessie; dat zijn vaak kleuren, beelden, koude vlagen, gevoel van dat je wordt opgetild.

 Soms denk je zelf dat een bepaalde scène voor een trauma heeft gezorgd maar soms komt er een scène naar boven die je soms zelf helemaal niet  had verwacht.

Aartsengel Michaël helpt jou om je angsten te overwinnen

Wat is zijn boodschap?

Aartsengel Michaël wil je aan je persoonlijke kracht herinneren! Iedereen heeft de kracht (en macht) om iedere ongewenste situatie te veranderen. Hij vertelt daarbij dat je dat kunt doen door op je gevoelens te vertrouwen en door deze te eren. Je gevoelens worden door de bron van al wat is gestuurd in je richting van jouw hoogste goed en heling.

Werken met Aartsengel Michaël

Aartsengel Michael is ook de aartsengel die je beschermt. Althans hij is de aartsengel die bij je komt wanneer je hem roept om je angsten te verdrijven. Wat hij met zijn krachtige kobaltblauwe energie doet is jou omhullen. Zodat jouw energetische systeem eraan herinnerd wordt wie je werkelijk bent, één met al dat is. Het gevolg daarvan is dat je trilling omhoog gaat. Wanneer je trilling omhoog gaat dan ga je (weer meer) licht uitstralen en dat verdrijft iedere angst en elke vorm van duisternis.

aartsengel-michael

De duisternis of angst die overigens alleen bestaat omdat je er op enig niveau (vaak je onderbewustzijn) mee resoneerde.

Michaël behoort tot de aartsengelen waar ik graag mee werk. Hij staat bekend als  “de grote beschermer”. Hij helpt je om je angsten te overwinnen.

Angsten kunnen je leven zo overheersen, dat je alleen nog maar aan het overleven bent, en dat is niet de bedoeling van het leven.

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt