Skip to content

Innerlijke kind

Aan de hand van een door mij gemaakt werkboek gaan we aan de slag met jouw innerlijke kind.

Blokkades/trauma/pijnen zijn altijd terug te voeren naar jouw jeugd. Het is belangrijk om dit te helen. Dit gaan we aan de hand van dit werkboek doen, waardoor jij door alle lagen van je innerlijke kind heen zult gaan. Het kind zit nog altijd in jou! Je bent nu volwassen maar het kind in jou zit vaak nog met onverwerkt verdriet/pijn en trauma en dat wil gezien en gehoord worden. Het zal net zolang op jouw deur kloppen (door middel van onrust) totdat jij de pijnstukken hebt aangekeken.

Wat komt er aanbod in het werkboek?

Hoe was jouw geboorte? Hoe was de sfeer in jouw gezin? Werd je gezien/gehoord? Welke overtuigingen heb je daar vastgezet? Hoe was de verbinding in het gezin? Hoe was je schoolperiode? Hoe was je pubertijd? Hoe was de verbinding met jouw zelf? We gaan ook kijken naar de geschiedenis van jouw  voorouders. Met elke thema’s werkten zij en wat voor invloed heeft dat nu nog op jou?

Werkwijze:
Dit zullen gesprekken zijn maar ook bijv. Fam opstelling/E.F.T sessies etc. zodat je innerlijke kind geheeld zal worden. Ook zal je huiswerkopdrachten mee krijgen (werkboek).

logo_vierkant

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt