Skip to content

Kinderen

Kinderen:

~De wereld is mooier met jou ~ Loesje

Voel je je verdrietig, onzeker, eenzaam en onbegrepen en zit je daardoor niet lekker in je vel? Is er een worsteling gaande in jou en weet je niet wat je er aan kunt doen? Kom je er steeds maar niet uit en voel jij je daardoor down en depressief?

Of heb je het gevoel dat er veel prikkels bij je binnenkomen en maakt je dat heel moe? Heb jij de neiging om je vaak even terug te trekken? Ben je graag alleen? Zie je snel wanneer iemand verdrietig is of niet prettig voelt? Heb je de neiging dit bij die ander weg te nemen of op te lossen? Voel jij in een ruimte direct de sfeer aan? Dan ben je waarschijnlijk hooggevoelig. Een geweldige eigenschap maar soms is het ook heel vermoeiend. 

Hoe kan ik jou helpen?
Loop je emotioneel vast, dan is het is het fijn om met iemand te praten en je hart te luchten en te gaan onderzoeken, hoe het komt dat jij je nu zo voelt. Soms denk je misschien dat andere kinderen, pubers of volwassenen nooit worstelen in het leven of zich eenzaam en verdrietig voelen maar geloof me, alle kinderen, pubers en volwassene krijgen hobbels op zijn weg! Van die hobbels ga je enorm groeien en kom je uiteindelijk krachtiger in het leven te staan. Onthoud dat het juiste heel dapper is, dat je daar hulp bij zoekt, zodat je weer vrij, open, vrolijk en vol energie in het leven kunt staan. Ik heb verschillende technieken in huis om jou snel te kunnen helpen. Kijk onder het kopje: technieken welke dat zijn. Vaak voel je zelf al wel wat jou zou kunnen helpen, geef het dan bij mij aan. Voel je het allemaal niet meer zo goed of heb je geen idee meer wat jou zou kunnen helpen dan is dat niet erg. Ik kan snel tot de kern van het probleem komen en welke techniek ik daarbij in moet zetten.

Op je gemak voelen:
Kijk maar eens goed naar de foto op de website of jij je op je gemak zult voelen bij mij. Vaak voel je dat zelf al heel goed aan via een foto! Je bent heel erg welkom in mijn praktijk om aan de slag te gaan met de dingen waarmee jij zit.

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt