Skip to content

M.T.V.S.S.

MTVSS (Moleculair Terminaal Vasinaal Afstotingssysteem)

Versterk en herstel je immuunsysteem na ziekte, rouw, verlies of trauma

MTVSS :
– stofwisseling van de cellen
– ademhalingssysteem
– elektrisch systeem van het lichaam
– centraal zenuwstelsel
– spijsverteringssysteem
– ingewanden
– werken op nieren, lever, galblaas, maag, milt, thymus
– huid en gezicht
– skelet
– lymfatisch systeem en hormoonsysteem
– voortplantingssysteem

Ben je vaak moe en lusteloos? Heb je geen zin om dingen te doen? Kun je de hele dag wel slapen en lig je ’s nachts wakker in bed? Heb je last van (pijn)klachten die maar niet over lijken te gaan? Dat kan een teken zijn dat je immuunsysteem niet optimaal werkt. Je kunt dit herstellen door je immuunsysteem een boost te geven. Dit doe je met MTVSS van Access Consciousness.

Ons lichaam is een ingenieus instrument dat het vermogen heeft zichzelf te regenereren. Deze bijzondere eigenschap wordt ook wel het zelfherstellende vermogen genoemd. Door allerlei omstandigheden (trauma, stress, overbelasting, slechte eetgewoonten, te weinig slaap) kan het immuunsysteem verzwakt raken, waardoor de machine haperingen gaat vertonen. Het is alsof je zelf een spaak tussen het wiel steekt en dan verbaasd bent dat je op je gezicht valt.

Het goede nieuws is dat er iets aan te doen is. Je kunt het zelfhelende vermogen in ere herstellen. Door een aantal gebieden op het lichaam aan te raken, die corresponderen met onder meer het endocriene systeem en het hormonale systeem, zet je de energie weer ‘aan’ en gaat alles weer stromen.

Wil je ook

  • Betere weerstand
  • Meer energie
  • Minder pijn
  • Meer plezier
  • Diepe ontspanning
  • Beter contact met je lichaam?

Wie heeft er baat bij deze behandeling?
Dit proces is voor het gehele lichaam; het is heel toepasbaar voor mensen met o.a. een lage weerstand, gewrichtspijn, sport blessures, overbelasting, chronische ziekte of voor mensen die net ziek zijn geweest.
Voor je individuele organen en stofwisseling, ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsvertering, ingewanden, huid, gezicht, lymfklieren en voortplantingssysteem, het gehele immuunsysteem. Ook voor ex-(kanker) patienten i.v.m. chemobehandelingen etc. (aantasting immuunsysteem). 

Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los,
Hoe vaker je MTVSS doet, hoe meer effect!

Zowel voor kinderen als volwassenen.

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens deze sessie lig jij op de massagebank en leg ik mijn hand op bepaalde posities op het lijf (afhankelijk van de hulpvraag bijvoorbeeld op een orgaan of gewrichten of lymklieren).

Tijdens de behandeling kan je allerlei sensaties ervaren als; koud, warm, tintelingen, rillingen etc. Na de behandeling is water drinken belangrijk en rust. Je lijf gaat resetten. Misschien wil je thuis nog wel een powernap doen. Luister naar je lijf en geef er aan toe. Je systeem moet weer herstellen. Het kan best zijn dat je na deze behandeling even ziek wordt (griep of zere keel etc). Het lijf is aan het opruimen en clearen. Veel afvalstoffen komen er vrij tijdens deze behandeling Therapie is niet zomaar even iets. Geef het lichaam daarom tijd en rust om  daarvan los te kunnen komen en te herstellen.

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt