Skip to content

Over Annemieke

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemieke Katerberg. Ik ben een open, betrouwbare, integer, positieve, liefdevolle, krachtige vrouw met boerenbloed.  Diep van binnen voel ik me een hele oude ziel, indiaan en kruidenvrouw. Ik beschik over diepe wijsheid en kennis.

Mijn kracht is dat ik heel snel tot de kern kom van het probleem. Ik kan door vele lagen heen kijken en snel de blokkade of het trauma blootleggen.                         Ik ben helder-ziend en helder-wetend.

Ik heb een helende stem, helende ogen en helende handen. Ik heb er cursussen voor gevolgd, maar weet eigenlijk al heel lang dat ik helende krachten in mij heb. Ik weet exact wat mijn missie is-waarvoor ik geboren ben-. Ik ben een lichtbrenger.

Ik raak jou met mijn licht aan, en ik mag jou in proces zetten maar uiteindelijk heel jij jezelf. Ik raak alleen maar aan.

Ik wist nooit welk vak/beroep ik moest kiezen en nu snap ik het pas. Ik ben in de kern een healer en dat draag ik nu uit. Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta! Dat heeft een lange, pijnlijke, eenzame, rauwe, mooie weg gehad, en nog steeds en daar ben ik dankbaar voor.

Als ik ergens voor ga dan doe ik dat voor meer dan 100 procent. Vol passie, bezieling en met een enorme wonderlijke drive. Ik sta open in het leven en zie in elke ontmoeting een bijzondere betekenis. In elke ontmoeting zitten prachtige levenslessen, die uit kunnen monden in een enorme groei. Ik ben healer, trainer en schrijver en daarnaast heb ik bijna 19 jaar in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht en RT’er (Remedial Teacher).

IMG-20231028-WA0016 (4)

 

Missie:

                                                       ~ Mijn missie is om harten aan te raken, te laten stromen, te laten spreken en te helen~

In mijn leven heb ik zelf prachtige mooie lessen gekregen, die mij hebben doen groeien tot de mens die ik nu ben. Ik mocht een aantal keren uit liefde voor mezelf kiezen en dat heeft me veel vrijheid, liefde, geluk, energie, blijheid en overvloed gebracht en dat gun ik jou ook!

Met al deze opgedane wijsheden, kracht en liefde wil ik nu graag mensen begeleiden in hun processen. Ik heb van al mijn lessen uiteindelijk geleerd om het in mezelf te zoeken in plaats van bij de ander. Dus niet in een slachtofferrol te kruipen, maar mijn eigen verantwoordelijkheid in en voor het leven te nemen. Ben jij bereid om jouw slachtofferrol op te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen wonden?

                                                                       ~Een wijze man /vrouw zoekt het in zichzelf, de dwaas in anderen ~ Confucius

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt