Skip to content

Over Annemieke

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemieke Katerberg. Ik ben een open, betrouwbare, integer, positieve, liefdevolle, krachtige vrouw met boerenbloed.  Diep van binnen voel ik me een oude ziel, kruidenvrouwtje, beschik over diepe wijsheid en kennis en ben in de kern een oude indiaan. 

Mijn kracht is dat ik heel snel tot de kern kom van het probleem. Ik kan door vele lagen heen kijken en heel snel de blokkade/trauma blootleggen.

Ik heb een helende stem, helende ogen en helende handen. Ik heb er cursussen voor gevolgd, maar weet eigenlijk al heel lang dat ik helende krachten in mij heb. Ik weet exact wat mijn missie is-waarvoor ik geboren ben. Ik ben een lichtwerker.

Ik raak met mijn licht jou aan en ik mag jou in proces zetten maar uiteindelijk heel jij jezelf. Ik raak alleen maar aan. Ik wist nooit welk vak/beroep ik moest kiezen en nu snap ik het pas. Ik ben in de kern een healer en dat draag ik nu uit- ik weet wie ik ben en waar ik voor sta en dat heeft een lange, pijnlijke, eenzame, rauwe, mooie weg gehad en nog steeds en daar ben ik dankbaar voor.

Als ik ergens voor ga dan doe ik dat voor meer dan 100 procent. Vol passie, bezieling en met een enorme drive. Ik sta open in het leven en zie in elke ontmoeting een bijzondere betekenis. In elke ontmoeting zitten prachtige levenslessen, die uit kunnen monden in een enorme groei. Ik ben healer, trainer en schrijver en daarnaast heb ik bijna 19 jaar in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht en RT’er (Remedial Teacher).

IMG-20190618-WA0103

 

Missie:

                                                       ~ Mijn missie is om harten aan te raken, te laten stromen, te laten spreken en te helen~

In mijn leven heb ik zelf prachtige mooie lessen gekregen, die mij hebben doen groeien tot de mens die ik nu ben. Ik mocht een aantal keren uit liefde voor mezelf kiezen en dat heeft me veel vrijheid, liefde, geluk, energie, blijheid en overvloed gebracht en dat gun ik jou ook!

Met al deze opgedane wijsheden, kracht en liefde wil ik nu graag mensen begeleiden in hun processen. Ik heb van al mijn lessen uiteindelijk geleerd om het in mezelf te zoeken in plaats van bij de ander. Dus niet in een slachtofferrol te kruipen, maar mijn eigen verantwoordelijkheid in en voor het leven te nemen. Ben jij bereid om jouw slachtofferrol op te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen wonden?

                                                                       ~Een wijze man /vrouw zoekt het in zichzelf, de dwaas in anderen ~ Confucius

Social Media

Bezoek mij ook via social media