Skip to content

Uitgebreide reviews

~ Liefde is het antwoord op al je vragen ~ Onbekend

image-2018-08-01

Review n.a.v. energiebehandelingen:

Als je ziek bent, is er maar één ding belangrijk in je leven: je wilt graag weer beter worden. Als je dan iemand kent, die daar een schepje bovenop wilt doen, dan wil je dat maar al te graag en die mogelijkheid werd mij geboden.
Ik ben daarom bijzonder dankbaar voor die ondersteuning, want toen het slechter met mij ging ben ik een aantal keren behandeld en het blijkt met succes! Ik wil Annemieke daarom hartelijk bedanken voor haar inzet en haar manier van werken en ik hoop, dat ze nog heel veel mensen van dienst kan zijn in haar praktijk. (Anoniem).

 

Review over de traning: vrouw in je kracht-baarmoederhealing:

Waarom ik een ander dit zou aanraden is dat het zo’n mooie ervaring is in een kleine groep gelijkgestemden en het is een heel liefdevol ritueel. Een lach en een traan, herkenning. Een heerlijk moment voor jezelf, waarbij je het ook nog wat brengt (hoewel dit natuurlijk voor iedereen verschillend is.)
 
Review hulp bij hsp:
 
Ik ging naar Annemieke omdat ik hulp nodig had bij het omgaan met hoogsensitiviteit. Ik vind het lastig om nee te zeggen en mijn grenzen aan te durven geven. Annemieke heeft mij daarbij geholpen omdat ze me veel tips gaf en oefeningen en ze luisterde goed naar mijn verhaal. Ik vond het fijn want ze begreep mij goed en kon goeie voorbeelden geven omdat ze zelf ook hoogsensitief is.
Dominique, 9 jaar

 

Review hulp bij trauma:

Ik heb na verschillende traumatische ervaringen E.F.T. behandelingen gehad van Annemieke. Wat ik er van vond? Ik kan me niet herinneren wanneer ik me zo goed en sterk heb gevoeld als hoe ik me nu voel. Zou niet weten waar ik nu had gestaan zonder de hulp van Annemieke! Een hele lieve, aardige en betrokken persoon waar ik me direct bij op mijn gemak voelde. Een psycholoog, praktijkondersteuner en een maatschappelijk werkster hadden geen nut bij mij, praten alleen hielp niet. En nu? Pff ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Ik ben Annemieke ontzettend dankbaar en raad haar iedereen aan!  (Anoniem)

Review n.a.v. TSS behandeling verloren tweelinghelft  (TSS=trauma veranderen zonder drama)

Na een hele lange weg van reguliere therapie kwam ik bij Annemieke. Wat mij het meeste aansprak was vooral; alleen praten helpt niet. Via de tss techniek hebben we een trauma verwerkt. Na de sessie voelde ik me zo anders. Er kwam een soort rust over me heen. Mijn ouders vertelde me dat ik nog een tweeling zusje heb maar dat die met 9 weken in de baarmoeder was overleden. Samen met Annemieke heb ik dat verwerkt. We hebben samen contact met haar gemaakt en ik kan er nu goed mee omgaan. Door deze hulp heb ik me medicatie kunnen afbouwen en durf ik weer naar de toekomst te kijken. Iets wat ik eerder nooit durfde! Dankzij Annemieke kan ik weer leven in plaats van overleven! (Anoniem).

Review hulp bij burn-out:

Annemieke geeft je een goede uitleg in welk proces je zit, en ze geeft handvatten hoe je daar mee om kunt gaan. Ze is zeer betrokken en luistert naar je! Ook even de feedback als je weer even in de put zit is opbeurend en zeer prettig. Het is een zeer fijne therapeut, professioneel.

Met vriendelijke groet, Marjolein

Review Coachingsgesprekken en Bars-sessies:

Via een hele goede bekende kwam ik terecht bij Annemieke. Na wat lezen en snuffelen op de website had ik gelijk een goede en vertrouwt gevoel bij haar. Ook de manier van werken sprak mij aan. De eerste sessie stond in het teken van EFT. Dit vond ik erg heftig maar effectief. Daarna volgde de BARS behandeling. Eerlijk gezegd had ik geen idee wat ik hiervan verwachten moest. Je ligt op een behandeltafel en enkel door het aanraken van 32 op je hoofd zou er iets moeten gebeuren. Vreemd, maar hartstikke waar! Eenmaal thuis was ik zo rustig. De scherpe randjes waren eraf, mijn relatiebreuk zat ver weg. Verder heeft Annemieke mij de handvatten gegeven om weer positief te denken. Mijn angsten, verdriet en pijn een plekje te geven. ( Dank, Jenita).

 

Review Coachingesgesprekken  EFT en Bars-sessies:

Bij Annemieke voelde ik me gelijk al op mijn gemak. In het begin voor ik bij haar kwam was ik moe, lusteloos en onzeker. Nu ben ik een stuk krachtiger en voel ik me zekerder. (Anoniem 18 jaar)

Review E.F.T. en coachingsgesprekken

Op Facebook zag ik een bericht over een lezing van Annemieke naar
 aanleiding van haar boek ” uit liefde kies ik voor mezelf”, ik ben niet naar de lezing gegaan, maar heb het boek gekocht.
 Een prachtig boek en wat een herkenning, ik heb toen de website
opgezocht en Annemieke een mailtje gestuurd om een afspraak te maken. Ik was ontzettend zenuwachtig toen ik naar onze afspraak reed, ergens voelde dat ik nu echt diep in mezelf zou moeten gaan voelen en daar was ik best angstig voor, wetende dat er veel pijn verborgen zat, maar wel bewust dat ik dit nu ook echt aan zou moeten gaan. Ik ben in mijn leven af en toe wel eens naar een psycholoog geweest op momenten dat ik vastliep, maar daar was ik altijd zo weer klaar, zij prikten nooit door mijn masker heen die ik uit zelfbescherming en overlevingsstrategie altijd op had. Ik kreeg altijd te horen, je hebt het goed op een rijtje, je weet je zaken goed te regelen. Soms liet ik wel eens iets los over mijn jeugd en kon daar zonde enige emotie bij te voelen over praten. De ontvangst bij Annemieke was echt hartelijk, voelde me op mijn gemak. Ze straalt een prettige levenslust uit en is empathisch en kan erg goed uitleggen hoe de dingen in elkaar zitten. Door middel van schrijven/tekenen op een flip-over wordt het nog inzichtelijker gemaakt. De eerste keer EFT vond ik heftig, ik kwam nu echt bij mijn gevoel en pijn en dat was heel moeilijk, maar nadat de sessie was afgerond voelde ik me lichter en prettiger, had iets los kunnen laten. De sessies bij Annemieke zijn erg waardevol voor mij, ik kan nu de puzzelstukjes in elkaar leggen en de pijnlijke stukken uit mijn
 verleden verwerken. Vriendelijke groet, Sandra

Review E.F.T. en coachingsgesprekken

Annemieke geeft je vertrouwen en kan je leren een cirkel te doorbreken en vooruit te kijken! (Mariska).

Review E.F.T.en coachingsgesprekken

Ik vind het fijn om naar je toe te gaan, er wordt naar mij geluisterd en je toont veel begrip. Liefs Vera (16 jaar)

Review E.F.T.en coachingsgesprekken 

Toch wel spannend om naar binnen te gaan, maar voelde me eigenlijk gelijk op mijn gemak. Annemieke geeft je een veilig gevoel. (Kirsten).

Review E.F.T.en coachingsgesprekken

Mijn ervaring met Annemieke is echt heel goed, je voelt je gelijk op je gemak en ze weet de juiste snaar te raken.
Oud zeer ruimt ze op d.m.v. de EFT technieken en je gaat met een blij en leeg hoofd weer naar huis.
Zorgen voor jezelf is echt het allerbelangrijkste en dit is het begin ervan! Groet, Marjolein.
 
Coachingsgesprekken
 
“Van zucht naar lucht”!!! Dat ervaar ik sinds ik bij jou kom! (Caroline)
 

Review E.F.T.en coachingsgesprekken

De sessies bij Annemieke waren en zijn erg verhelderend!
Hebben patronen doorbroken waar ik me niet bewust van was. Geven me inzicht in hoe de patronen in mijn familie/gezin zijn en werken en daardoor kan en ervaar ik nu mijn omgeving anders dan voorheen. Het heeft iets opgelost. Iets dat ik altijd voelde, maar nooit kon verklaren.Heb innerlijke rust gevonden en balans.
Er is een steen uit m’n onderbuik weggenomen die ik altijd voelde, maar ook nooit kon verklaren. Annemieke doet dit op een manier die ik als erg prettig ervaar en voelt zo vertrouwd.
Prachtig mens ben je! En dank voor dit alles?! (Miranda)

Review E.F.T.

Ik ben een aantal keer bij Annemieke geweest voor EFT en een keer voor een barsessie. Annemieke is heel vriendelijk en toegankelijk. Ze neemt ook echt de tijd voor je. Na de behandelingen ervaar ik vooral rust en ruimte in mijn hoofd en is er minder spanning aanwezig in mijn lijf. Ze helpt je om meer inzicht in jezelf te krijgen en ze helpt je elke keer weer een stapje verder. Ze begrijpt je goed. Ze komt tot de kern, zodat je er echt wat aan hebt. Ook verminderde bij mij na elke sessie het verdriet dat ik heb na het overlijden van mijn broer. Wat ik een voordeel vind is dat je niet een uur aan het praten bent. Ik heb het gevoel dat ze met je communiceert op zielsnivo waardoor ze je goed begrijpt en ook dingen opmerkt wat je niet zegt. Belangrijke onderwerpen die je bezig houden worden overzichtelijk gemaakt op een whiteboard, wat je meer inzicht geeft in jezelf. Ik maak hier dan een foto van zodat ik het thuis nog eens na kan lezen. Na de behandeling kies je een geur uit, die een betekenis heeft. En elke keer past die geur erg goed bij waar ik op dat moment mee bezig ben. Best bijzonder. Groetjes Janny

 

Review E.F.T.en coachingsgesprekken burn-out

Ik voel mij begrepen. Eindelijk herkenning. Annemieke luistert maar weet ook heel goed waar ze het over heeft en weet je te helpen. Had niet gedacht dat ik mij ergens zo op mijn gemak zou voelen. (Joni).

Review E.F.T.

Klacht: een door een huisarts vastgestelde Ischias.

Na in het verleden een aantal sessies gevolgd te hebben bij Annemieke, besloten dat ik ook met een duidelijke (“echt alleen”) lichamelijk klacht bij haar aan kon kloppen.
De ischias waar ik al maanden last van had, werd zo erg dat ik ’s avonds na een tijdje gezeten te hebben, alleen nog maar kromlopend pijnvrij was.
Haar uitleg; dat je lichaam je iets wil vertellen op een moment van ziek zijn, sprak mij erg aan.
De sessie was heftig maar erg verhelderend, duidelijk kwam naar voren waarom er zo’n vastgezette pijn in mijn lichaam zat.
Wonderlijk het gevoel dat na deze ene sessie de pijn verdwenen was.
Na een aantal weken van verwondering en heel goed voelen is de pijn nog altijd weg.
De (“echt alleen”) lichamelijk klacht had toch een onderliggende emotionele pijn.
Dank dat je samen met mij die hebt willen zoeken.
Liefs Greetje

 E.F.T. en coaching-sessies:

Na een relatiebreuk ben ik bij Annemieke terecht gekomen om dit te verwerken.
Ze gaf me direct bij binnenkomst een heel vertrouwd gevoel en ze luistert goed naar de dingen die je zegt en pikt hier onderliggende boodschappen uit. Hierdoor kun je heel gericht op de zaken ingaan en kom je snel tot nieuwe inzichten. Dankzij de sessies bij Annemieke leer ik patronen in mijn leven herkennen en doorbreken. Ze leert mij weer naar mijn intuïtie te luisteren en meer in mijn kracht te staan.
Annemieke weet precies waar ze het over heeft en weet dit heel duidelijk over te brengen. Ook is ze niet bang om eigen ervaringen te delen, waardoor ik begreep dat ik niet ‘raar’ ben, en zeker niet de enige die gebeurtenissen zo beleeft.
Kortom, Annemieke is een erg prettige, open en professionele coach, waar ik zeer veel aan heb! (Anoniem)

 E.F.T. en coaching-sessies:

De site is zeer overzichtelijk, prettig om te lezen (meer/minder tekst) en je komt geen verrassingen meer tegen als je eenmaal bij jou in de stoel zit. Je beschrijft inderdaad gewoon heel duidelijk wat je doet. 
Daarnaast doe je ook wat je zegt, en veel meer dan dat.
De sessies zijn door mij als een zeer welkome ondersteuning ervaren in mijn proces tot herstel. Je komt telkenmale vrij snel bij de kern, blijft warm en geduldig en geeft mij ruim baan bij het verwerken van mijn emoties; een zeer tevreden cliënt, (Theo) »

 E.F.T. en coaching-sessies:

Deze therapie is fijn, want we kloppen over de dingen die jij zelf niet fijn vindt. Ik werd vroeger altijd gepest en die ervaring is niet fijn. Dus daar hebben we op geklopt. Er zijn verschillende plekken waar je kunt kloppen. De plekken zijn: boven op je hoofd, tussen je ogen, onder je ogen, onder je neus, op je kin, bij je sleutel benen, onder je oksels en op je karate punt. We hebben op al die plekken geklopt een paar weken lang. Ik kreeg ook huiswerk elke ochtend en avond bij het tanden poetsen moest je in de spiegel kijken en zinnetjes zeggen zoals: ik ben goed zoals ik ben, ik mag er zijn. Ik heb ook geleerd dat iedereen een energie veld om zich heeft en dat mensen kunnen voelen door het energie veld of je blij, boos of verdrietig ben. En mensen kunnen je energie af pakken en daar heb je een ook een trucje voor. Ik zit nu op een de middelbare school en het gaat een stuk beter en ik word niet meer gepest en daar ben ik blij om Annemieke kan je heel goed helpen. (Anoniem, jongen 12 jaar). 

Review E.F.T.en coachingsgesprekken

Wanneer geef je aan dat het niet meer gaat? Wanneer geef je toe dat je vast loopt en eigenlijk niet weet waarom het niet gaat, zoals je zelf zo graag zou willen. Ik kan dit toch? Ik weet dit toch? Ik weet toch wat en waarom iedereen zo in mijn omgeving doet en ik zelf soms te snel reageer…. 

Wat fijn om bij Annemieke eerst de huidige situatie in kaart te brengen en dan naar een situatie te gaan waarin pijn de voorgrond krijgt en je werkelijk weet, dit is wat ik NIET wil. Samen, op een veilige manier, duikt Annemieke met je naar de diepte en krijg je de inzichten die je nodig hebt om werkelijk te kijken naar je eigen gedrag en hoe de omgeving op jou reageert en jij op hun. Annemieke zorgt voor de veiligheid en geeft je het vertrouwen dat je verder kunt. Ik heb de sessies van Annemieke als inzichtelijk ervaren. Ik kon weer verder met de dagelijkse gang van zaken in huis en op het werk. EFT is een wonderlijke en toch eigenlijk een praktische manier om ingang bij jezelf te krijgen. Waar een blokkade is gebouwd, kan je toch naar toe om te kijken wat er achter die blokkade zit. Dit ga je echt niet redden met alleen maar praten. EFT geeft je net dat duwtje om verder te komen. Annemieke zorgt ook voor een veilig naar huis gaan. Als je vertrekt, vertrek je met opgeheven hoofd. Het is een cadeau wat ik heb ontvangen, wat je verrijkt en waardoor je verder kunt bouwen. Je hoeft dus niet bang te zijn, dat je in een diepte valt.

Ik ben naar Annemieke gegaan, omdat ik soms vastloop in de communicatie in ons samengestelde gezin. De rollen zijn ingewikkeld en de gevoelens over en weer zijn ongrijpbaar. Bang om elkaar zeer te doen en daardoor wordt het hele gebeuren een gekunsteld geheel, waar ik erg gevoelig voor ben. Door een herkenbare, terugkerende situatie aan tafel door te lichten en de diepte in te gaan, weet ik welke rol ik inneem en ook mijn man en mijn (stief)kinderen. Belangrijkste was dat ik inzicht kreeg wanneer ik vastliep en pijn voelde en waar die pijn vandaan kwam. Daardoor wordt het geheel lichter en kan ik weer rustig reageren en, belangrijkste, op een natuurlijker manier reageren. (Jackelien).

adler-339128_640 (1)

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt