Skip to content

Trifold Sequencing Systems

Trauma veranderen zonder drama met de Trifold Sequencing Systems

Dit is een variant op de Acces Bars. Access Consciousness kent vele lichaamsprocessen de TSS valt hier dus ook onder.

Als het voor jou heel moeilijk is om te praten over jouw trauma kan TSS uitkomst bieden. Je hoeft niets te vertellen of uit te leggen tijdens deze behandeling.

Dit lichaamsproces is fantastisch in te zetten wanneer iemand geestelijk of lichamelijk trauma ervaren heeft en zich in een zogenaamde steeds terugkerende “herhaling” bevindt.  Zoals wanneer (lichamelijke en/of geestelijke) klachten maar niet over lijken te gaan of steeds opnieuw lijken te ontstaan of blijven terugkeren. Of wanneer gebeurtenissen die soms tijden geleden geweest zijn zich nu nog steeds opnieuw afspelen en er moeilijk of niet uit de her-beleving te komen valt. Dus blijven praten over een liefde of gebeurtenis en niet los kunnen laten. Dit lichaamsproces ontrafelt de ‘herhaling’. Geestelijk en lichamelijk trauma kan hiermee veranderd worden.
 
Ook in te zetten wanneer je iets schokkends mee hebt gemaakt; burn-out, scheiding. verontrustende diagnose of een ongeluk. De herinnering daaraan draag je mee in je lichaam en is opgeslagen in het celgeheugen. Daardoor vertrek je steeds vanaf dit punt en is het lastig om een andere weg in te slaan. 
Ben je eraan toe om een andere weg in te slaan? Een nieuwe start te maken. Wil je alles wat jou belemmert achter je laten? Van het donker en de zwaarte eindelijk naar het licht? Dan is dit lichaamsproces (TSS) een goede techniek. 
 
Energetische lichaamsprocessen:

Wat zijn Energetische Lichaamsprocessen eigenlijk?
Access Consciousness omschrijft vele energetische lichaamsprocessen, die allen ontworpen zijn om het lichaam te ontdoen van de programma’s die jou en jouw lichaam ervan weerhouden dingen te veranderen voor jou. Je blijft in het oude hangen, doel is op van het oude los te komen en verder te gaan met je leven.

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens deze sessie lig jij op de massagebank en leg ik intuïtief steeds mijn handen op de plekken waar het trauma losgelaten mag worden. Trauma wordt opgeslagen in het lijf. In therapie-land praten we te veel zeg ik vaak, we moeten/mogen aan de slag met het lichaam. Het lijf wil het trauma maar wat graag kwijt en loslaten. Het lichaam werkt altijd heel mooi mee tijdens deze behandeling-sessie. Het lichaam “weet” zeg ik altijd. Tijdens de behandeling kan je allerlei sensaties ervaren als; koud, warm, tintelingen, rillingen etc. Allemaal tekenen van het loslaten van trauma. Vaak komen er tijdens de sessie ook tranen en andere gevoelens als; boosheid, teleurstelling, eenzaamheid etc los. Je hoeft niet te weten wat het is, je mag het gewoon loslaten en laten gebeuren. Je lijf helpt jou in de sessie. Na de behandeling is water drinken belangrijk en rust. Je lijf gaat resetten. Misschien wil je thuis nog wel een powernap doen. Luister naar je lijf en geef er aan toe. Je systeem moet weer herstellen. Therapie is niet zomaar even iets. Het trauma heeft vaak jaren vastgezeten in het lijf en geef het lichaam daarom tijd en rust om  daarvan los te kunnen komen en te herstellen.

human-skeleton-163715_640

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt