Tarieven

 
                                            

Wat zijn de tarieven?

Heb je recht op een vergoeding? 
Mijn therapeutische consulten worden door een groot aantal verzekeraars vergoed uit de aanvullende verzekering.

Deze verzekeraars vergoeden mijn consulten vanuit de aanvullende verzekering. Gemiddeld krijg je 30/40 euro retour per consult retour tot  een maximaal bedrag (zie jouw polis).

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden ZorgMenzisPMA, Anderzorgde drie Zorgkantoren Groningen Twente en ArnhemMenzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ .

  • Hier vallen geen rechten aan te ontleden-check je eigen polis.

Soms is het niet mogelijk om naar de praktijk te komen dan is een telefonisch consult of een Skype-sessie ook mogelijk. Mail mij voor een bel-afspraak of Skype-sessie.  Investering: 1,20 euro per minuut incl.

Beroepsvereniging CAT
Als natuurgeneeskundig therapeut behandel ik klachten op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Mijn therapeutnummer is: CM2561-10-09-19.

Behandelingen en tarieven kinderen en volwassenen:

Behandelingen particulier: 60 minuten 80 euro incl. B.T.W.

Bedrijven 100 ex B.T.W. Een werkgever heeft er ook belang bi,j dat jij beter wordt. Dus vraag binnen je bedrijf of er mogelijkheden zijn, zodat jouw consulten worden vergoed. Vaak hebben bedrijven hier speciale potjes voor. Vooraf wordt er dan een offerte gemaakt voor jouw werkgever en deze wordt voordat de consulten starten afgerekend.

– Coachingsgesprekken 
– Familieopstellingen 
– Access Bars-sessies (ook voor kinderen)
– Innerlijk kindwerk
– E.F.T.= Emotional Freedom Technique= klop techniek waarbij je zelf op acupunctuurpunten klopt (3x effectiever dan E.M.D.R.).
– Begeleiding hooggevoeligheid zowel kinderen als volwassenen.
-MTVSS immuunboost: hoofd-thymus, lever, milt, nieren en bijnieren. 

Skype-sessie

Kan je niet naar de praktijk komen dan is Skype een optie. Coachingsgesprekken of E.F.T. sessies kunnen prima via Skype.

Therapie (wanneer je echt niet kan praten over je trauma) dan is TSS een goede optie: 

-Trauma veranderen zonder drama. TSS (Trifold Sequentie System)- Access bodyprocess (ook mogelijk voor kinderen).

MTVSS (behandeling versterk ,herstel of boost jouw imuunsysteem):

Deze behandelingen duren 75 minuten a 90 euro.

-MTVSS alleen op de lymfeklieren.
-MTVSS alleen op gewrichten.
-MTVSS alleen op de organen.

-Burn-out (gedegen traject waarin alle facetten aanbod komen). Reden van burn-out. Ontstaan van de burn-out. Doel van de burn-out. Re-integratie;hoe pak je dat aan? Effect van de burn-out op je lichaam. En hoe verder na een burn-out?

-Verstevigen van zelfvertrouwen bij kinderen.

Betaling:
Na het consult wordt door middel van een Tikkie of contant het consult afgerekend. De factuur ontvang je direct, zodat je deze direct in kunt dienen (zo mogelijk)  bij de zorgverzekeraar. 

Verwijzing:

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Verslagleggingen (aan derden):

Soms wordt er gevraagd om een verslag, dat kan zijn voor een rechtzaak, voor een school of een andere zorgverlener. Dat is mogelijk zowel per telefoon als in de vorm van een verslag en daar reken ik per minuut  1,20 per minuut voor. 

Twijfel je nog ergens over of heb je nog ergens een vraag over? Bel of mail mij dan gerust even. Dat is geheel vrijblijvend. Niet viaWhats-app aub.

Algemene Voorwaarden:

Verhindering/afzegging consult:
Het kan voorkomen, dat een afspraak niet door kan gaan. Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd of vergeten, worden in rekening gebracht.

Verhindering/afzegging trainingen:
Indien de training 1 week tot 48 uur voor aanvang van de training wordt afgezegd of geannuleerd, wordt 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht.

Indien de training binnen 48 uur voor de aanvang van de training wordt afgezegd of geannuleerd wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

KVK nr: 62157736
AGB zorgcode: 90100106
AGB praktijkcode: 9059721

Als therapeut ben ik aangesloten bij de GAT= geschillen alternatieve therapeuten.

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Ondernemershotel De Compaen