Skip to content

Tarieven

 
Wat zijn de tarieven?

Beroepsvereniging CAT
Als natuurgeneeskundig therapeut behandel ik klachten op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Mijn therapeutnummer is: 

Behandelingen en tarieven kinderen en volwassenen:

-95 euro incl.

*geen vergoeding vanuit de zorgverzekering. 

Bedrijven: 135 euro incl. Een werkgever heeft er ook belang bij dat jij beter wordt. Dus vraag binnen je bedrijf of er mogelijkheden zijn, zodat jouw consulten worden vergoed. Vaak hebben bedrijven hier speciale potjes voor. Vooraf wordt er dan een offerte gemaakt voor jouw werkgever en deze wordt voordat de consulten starten afgerekend.

Aanbod sessies:

– Coachingsgesprekken 
– Familieopstellingen 
– Innerlijk kindwerk
– E.F.T.= Emotional Freedom Technique= klop techniek waarbij je zelf op acupunctuurpunten klopt (3x effectiever dan E.M.D.R.).
– Begeleiding hooggevoeligheid zowel kinderen als volwassenen.

Betaling:
Na het consult wordt door middel van een Tikkie of contant het consult afgerekend. De factuur ontvang je direct, zodat je deze direct in kunt dienen (zo mogelijk)  bij de zorgverzekeraar. 

Verwijzing:

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Toegankelijkheid:

Het gebouw is rolstoelvriendelijk. Er is een lift aanwezig in het gebouw. En er is ook een wachtruimte aanwezig.

Verslagleggingen (aan derden):

Soms wordt er gevraagd om een verslag, dat kan zijn voor een rechtszaak, voor een school of een andere zorgverlener. Dat is mogelijk zowel per telefoon als in de vorm van een verslag en daar reken ik per minuut 1.50 incl. 

Algemene Voorwaarden:

Verhindering/afzegging consult:
Het kan voorkomen, dat een afspraak niet door kan gaan. Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd of vergeten, worden in rekening gebracht.

Boeken en luisterboeken:

Consumenten kunnen de overeenkomst binnen 14 dagen kosteloos ontbinden. In elk geval komen de kosten van het retourneren voor rekening en risico van koper. Dit geldt NIET voor audio bestanden wanneer deze eenmaal zijn gedownload kunnen deze niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht van 14 dagen geldt niet voor gedownloade bestanden (healing-sessie). Tijdens de bestelling ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. 

Kwijtgeraakte facturen: kosten hiervan zijn 5 euro per factuur.

Verhindering/afzegging trainingen:
Het bedrag voor een training wordt 7 dagen van te voren betaald. Wanneer de training in de dagen daarna afgezegd wordt zal er geen teruggave plaatsvinden i.v.m. gemaakte kosten (huur- ruimte etc). 

KVK nr: 62157736

Als therapeut ben ik aangesloten bij de GAT= geschillen alternatieve therapeuten. www.gatgeschillen.nl

Mijn therapeut nummer is: CM2561-10-09-19.

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt