Skip to content

Training

 •                                                                                                                       Vrouw in je kracht

  Thema’s:

  -Ben je onzeker?

  -Komt je onderneming maar niet van de grond?

  -Heb je moeite met duidelijke grenzen stellen

  -Voel jij je vaak niet gezien-gehoord en geliefd?

  -Trek je destructieve relaties aan?

  -Vertoon je destructief gedrag naar jezelf?

  -Kan je moeilijk “nee” zeggen?

  -Ga je soms ook destructief met jezelf om? (eten/drugs etc)

  -Weinig eigenwaarde en zelfliefde?

  -Durf je amper dingen uit te spreken?

  -Voel je vaak afwijzing?

  Door jouw jeugd en omgeving ben je vaak uit je kracht gehaald daardoor weet je nog amper wie je bent en wat je wilt in het leven. Je bent er zo in opgegaan en ver weg geraakt van je eigen kern!
  Door je jeugd maar ook door andere ervaringen in jouw leven kan je je kracht verloren zijn denk aan: misbruik- geweld- manipulatie- miskraam- kinderen die je hebt verloren-abortus-ongewenst kinderloos-menstruatie klachten- P.M.S klachten, foute uitstrijkjes.
   
  Je kracht zit in je baarmoeder (hoe gek het ook klinkt) daar wordt alle trauma opgeslagen. Je kan het zelfs nog over hebben genomen van jouw moeder of oma.
  In de baarmoederhealing wordt het trauma losgelaten waardoor jij weer in je kracht komt.
   
  Is het tijd voor jou om dit trauma los te laten? Voel je dat de tijd is geef je dan op.
   
  Ik beloof je, je krijgt geen spijt en deze ervaring en bijeenkomst zal je niet snel vergeten!

  In de training krijg je een healing-ritueel van de baarmoeder.

  De Rite van de baarmoeder is een prachtig ritueel dat is ontstaan in Zuid-Amerika en zich inmiddels aan het verspreiden is over de hele wereld. Het is een prachtig en krachtig ritueel waarin je loslaat wat niet meer bij je past. En waarin je contact maakt met je innerlijke grootsheid en verlangens. 

  De 13de Rite van de Munay Ki is een liefdevol geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd, deze collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk bewust of onbewust pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en oermoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we pijn, angst of trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

  Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

  Wanneer vrouwen niet in contact staan met hun buik (intuitie)  en baarmoeder, dan uit zich dat op verschillende manieren zoals pijnen en leef je niet het leven dat je graag zou willen leven. Je zult waarschijnlijk meer stress dan gewoonlijk ervaren. Je bent mogelijk niet verbonden met jezelf en je bent vooral bezig met anderen en het oplossen van allerlei situaties. Dit kan zich onder andere uiten in onderdanig gedrag, aanpassen, verdwijnen. Of juist dominantie, starheid, egocentrisme. Je kan last hebben van afwijzing, moeilijk grenzen aan kunnen geven, geen “nee”dureven zeggen, destructief gedrag naar jezelf of anderen, destructieve relaties aantrekken, weinig zelfliefde ervaren.

  Je zit in een leven dat eigenlijk niet bij jou past. Je leven doet pijn. En die pijn, spanning, boosheid en verdriet, worden allemaal opgeslagen in je baarmoeder. Dat is de reden waarom je daar eigenlijk niet naar toe wil. Maar het is juist ook de plek van jouw kracht, wijsheid en levensenergie! Een magische plek dus, onze baarmoeder!

  “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren,

  de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

  De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

  Wil je ook weer in je vrouwelijke kracht staan? Je vrij, blij en opgewekt voelen? Voel je welkom en zal een veilige bedding aanwezig zijn waarin jij je verhaal kunt delen. Want delen is helen!

  We werken in een groep. Het is niet zomaar dat we elkaar ontmoeten in de groep. Werken in een groep is heel helend. In de ervaringen zullen we elkaar raken en helen; ik ben jou en jij bent mij!

  Programma:

  -Welkom uitleg programma

  -Uitleg baarmoeder

  -Inzicht in hoe jij als kind-vrouw je kracht bent verloren en het effect daarvan op jouw leven.

  -Uitwisseling eigen levensverhaal (waar ben jij je kracht verloren?)

  -Meditatie 

  -Eigen ritueel

  -Ontvangen Rite (heling)

  Afsluiting om 17:00

  Data:

  Bijdrage: 100 euro incl. 

  Tijden: start 13:00-17:00 (inloop 12:50)

  Locatie: Echten- De Olde Karke

  Max 6  personen 

 

Hoe heb je de training ervaren?

Waarom ik een ander dit zou aanraden is dat het zo’n mooie ervaring is in een kleine groep gelijkgestemden en het is een heel liefdevol ritueel. Een lach en een traan, herkenning. Een heerlijk moment voor jezelf, waarbij je het ook nog wat brengt (hoewel dit natuurlijk voor iedereen verschillend is.)
 

Hoe heb je Annemieke ervaren?

-Ze heeft een prettige stem en een rustige benadering, ze heeft geen frutsels nodig, ze is echt, ze laat je in je eigenheid.

– Kalm, rustig, goede overdracht- informatie, een liefdevol mens die met veel passie haar werk uitvoert.  Ze wist een veilige sfeer te creëren en rust bracht, goed te volgen.

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt