Skip to content

Tweelingzielen

Tweelingzielen

~At a distance you only see my light, come closer and know that i am you ~ Rumi

Wanneer jij jouw tweelingziel ontmoet is dat een ontmoeting waarbij je elkaar direct herkent alsof je elkaar al jaren kent. Onvoorwaardelijke liefde en die is heel groots. Er is geen sprake van verliefdheid of vlinders, maar een diepe herkenning op zielsniveau en een enorme diepe liefde die zijn weerga niet kent. Je kan telepathisch met elkaar communiceren en kent elke cel en vezel van elkaar. Je kan elkaar heel goed aanvoelen, zelfs als je niet in elkaars buurt bent. Hoe is dit toch mogelijk? Maar wie staat er eigenlijk werkelijk tegen-over jou? Kijk jij jezelf misschien aan in de spiegel?

Intense ervaring:
De ontmoeting met jouw tweelingziel is een enorme, heftige en intense ervaring. Het haalt je helemaal uit balans. Als je bij jouw tweelingziel in de buurt bent, voelt het helemaal compleet alsof je thuis komt. Vaak ken je elkaar uit een vorig leven en verlang je terug naar dit stuk. Hierdoor kan er ook een stuk verwarring op deze ontmoeting zitten. Op een dieper niveau weetje dat je elkaar al veel langer kent.

Zodra je tweelingziel niet in de buurt is, voel jij je onrustig en incompleet. Toch kan het nooit de bedoeling zijn, dat de ander jou compleet en gelukkig moet en kan maken. Je maakt jezelf op die manier afhankelijk van de ander! Het zijn aspecten die jij nog mag helen bij jezelf en die zoek je nu bij de ander. Het gaat om: liefde, zelfrespect, geborgenheid en veiligheid. Dat is wat de tweelingziel spiegelt. Jullie dragen allebei dezelfde wonden. Het zijn aspecten die jij gemist hebt als kind. Bij wie heb jij dit thuis gemist? Bij jouw vader of moeder? Je zal het gemiste stuk heel graag op willen laten vullen door de ander. Je denkt nu, dat jouw tweelingziel dit op kan vullen maar de ander gaat dit stuk nooit opvullen voor jou. Hij of zij dealt met de zelfde wond. Je mag het in jezelf gaan zoeken. Hij of zij drukt op de wond die jij nog mag gaan helen. Dit contact kent net zoveel hoogtepunten als dieptepunten. Dit contact gaat heel diep. Het is heel intens en sterk telepathisch. Het is zelfs mogelijk om op enorme afstand pijn, liefde, boosheid en verdriet van de ander te voelen. Het is iets wat je nog nooit hebt meegemaakt! Het voelt heel bijzonder en prachtig maar het levert ook heel veel verdriet, afwijzing, verwarring en pijn op.

Doel van deze ontmoeting:
Vaak vraag je je af: waarom heb ik nu deze tweelingziel ontmoet? Wat is het doel? Is dit de partner voor mijn leven? Het is een worsteling, waar je bijna niet uitkomt. Het levert vele slapeloze nachten op! Je kan je amper concentreren op dagelijkse zaken. Er wordt veel nagedacht en gepiekerd in dit heftige proces. Jouw tweelingziel is constant in je gedachten. Maar dit piekeren en malen gaat eigenlijk over jezelf, over jouw eigen wonden maar dat zie je vaak zelf niet. Het kan een zeer uitputtend proces zijn, wanneer je alle aandacht blijft vestigen op de ander. Het doel is namelijk naar binnen te gaan bij jezelf maar het is veel makkelijker op de aandacht op de ander te richten dan op jezelf. Je mag je eigen wonden gaan aankijken. Is dit een valkuil van jou? Ben jij in je leven steeds gericht op die ander? Dan mag jij nu dat patroon gaan doorbreken.

Of je nu wel of niet bij elkaar komt, deze tweelingziel zal altijd diep in jouw hart en herinnering blijven, omdat deze tweelingziel iets heel bijzonders bij jou opent. Het is een bijzonder groot cadeau omdat deze tweelingziel jouw ware kern weer opent. Het brengt je bij jouw diepste kern, je mag je weer gaan herinneren wie je werkelijk bent.

Jouw paranormale gaven worden door de tweelingziel weer geopend. Je mag helemaal zijn zoals je bent. Alle maskers vallen af en alle rollen die je hebt gespeeld verdwijnen, je mag ze los gaan laten. In dit proces leer je vooral veel over jezelf. De tweelingziel opent weer de weg naar jouw zuivere, innerlijke kind. Hij/zij mag weer te voorschijn komen. Het is de weg weer terug naar jouw innerlijke kind, jouw ware essentie. Het is de weg naar onthechting en de weg naar jezelf. Je gaat in deze verbinding jezelf helemaal zien en de liefde voor jezelf.

Ontkennen en vluchten:
Een tweelingziel ontmoeting is nooit éénzijdig. De diepe liefde is altijd wederzijds daar hoef je niet aan te twijfelen. Jullie brengen elkaar een belangrijke levensles. De enorme intense ervaring wordt door beide gevoeld. Vaak is het wel zo, dat één van beide dit contact niet aan kan en gaat vluchten of gaat ontkennen! En dat is mooi want op deze manier word jij in je proces geduwd. Anders zou je achter de ander aan blijven rennen en je eigen proces niet pakken. Dat is heel pijnlijk voor de andere partij, maar een ieder mag zijn eigen pad lopen. Daarbij komt ook nog, dat één van beiden vaak verder is qua bewustzijnsniveau. Het is aan onszelf of het mooie cadeau open willen maken of niet. Sommige mensen kunnen gewoon de intensiteit van dit proces niet aan en vluchten naar of in een relatie die makkelijker verloopt en waarin ze niet zo diep worden aangeraakt en diep van binnen weten ze echt wel dat dat de oplossing niet is, maar ieder mag zijn eigen pad lopen en op zijn eigen tijd zijn/haar waarheid gaan leven.

Als je namelijk diep wordt aangeraakt moet je namelijk naar jezelf willen en kunnen kijken en niet iedereen kan en wil dat. We mogen zelf beslissen of we deze transformatie aan willen gaan of niet. Hoe pijnlijke deze keus van die ander dan ook voor jou is. Je hebt het ermee te doen. Belangrijk is de focus op jezelf te houden en aan de slag gaan met alle pijnen die omhoog komen via jouw tweelingziel. Als beiden het proces aan willen en kunnen gaan kan er een hereniging plaatsvinden en de band en liefde die dan onstaat kent zijn weerga niet. Het zal een relatie zijn met heel veel liefde en bijna zonder woorden!

We krijgen in ons leven vaak niet wat we willen, maar wel wat we nodig zijn voor onze groei. Dat vluchten van de ander is waarschijnlijk ook nodig en de bedoeling, zodat jij in jouw proces wordt geduwd. Feit blijft, dat deze ontmoeting een hele magische bedoeling heeft. Zie het als een pop die verandert in een vlinder, na deze ontmoeting zal niets meer hetzelfde zijn.

Spiegelfunctie:
Jouw tweelingsziel is een spiegel, hij/zij haalt de diepste pijnen en verdriet bij jou omhoog. De pijn die jouw innerlijke kind in zijn of haar jeugd op heeft gedaan. Je wordt aangeraakt door je tweelingziel om deze pijn aan te gaan en te gaan helen. Het probleem in dit proces is, dat je de neiging hebt om jezelf helemaal weg te cijferen in dit bijzondere contact en helemaal voor de ander te gaan. Daarbij ga je ver over je eigen grenzen (dit is een steeds terugkerend patroon in je leven). Je raakt steeds meer van jezelf verwijdert in dit contact. Het put je compleet uit. Je past je steeds maar aan, terwijl het juist in dit proces zo belangrijk is om je op jezelf te gaan richten. Jij denkt, dat jouw tweelingziel je pijn en verdriet gaat helen, maar hij/zij is de spiegel! Hij/zij dealt met dezelfde pijn. Jij tikt zijn/haar innerlijke kind ook aan, vergeet dat niet! Jouw tweelingziel kan dit verdriet/gemis niet helen. Je mag het bij en in jezelf gaan zoeken. Vaak spiegelt je tweelingziel je vader of moeder van wie je liefde, geborgenheid, liefde of veiligheid hebt gemist. Ga eens voelen wie er werkelijk voor je staat. Ben jij het niet zelf die je in de spiegel aankijkt? Je mag in dit contact leren, dicht bij jezelf te blijven en je niet compleet op die ander te richten, zoals jij al je hele leven doet. Het wordt de hoogste tijd dat jij jezelf gaat zien voor wie je bent en wat je werkelijk waard bent en aan de slag te gaan met de pijnpunten die in dit contact omhoog komen. 

Transformatie

We willen vaak zo graag een “huisje, boompje, beestje” relatie met de tweelingziel maar hoe dit zich gaat ontvouwen weten we niet! De ziel kent het fenomeen; huisje, boompje, beestje niet. De ziel wil graag ervaren, groeien en leren en dat is wat je in deze verbinding op een diep niveau doet. Deze processen gaan heel diep en zijn heel intens. Als beiden de pijnstukken opruimen en aangaan kan er een prachtige relatie ontstaan maar het hangt af van het Goddelijke plan en doel en dat weten we niet. Dus het blijft belangrijk om je te focussen op je eigen proces en pijn en groeipunten.

Op heel veel vragen in het leven zullen we nooit antwoord krijgen, acceptatie,  kunnen loslaten en overgave is een grote les die we daarbij mogen leren in het leven. Het ontmoeten van je tweelingziel is sowieso buiten de uitkomst een enorm groot cadeau wat jij mag ontvangen in dit leven. Het zal een ware transformatie op gang brengen, als jij jouw eigen proces aan wilt gaan. Niets zal daarna nog meer hetzelfde zijn. Na deze ontmoeting sta je compleet anders in het leven. Je hart wordt/is geopend, je wordt of bent nu zachter en milder naar anderen. Alsof de deur van je hart weer helemaal geopend is! Het is een prachtige, pijnlijke en intense ervaring die je altijd bij zal blijven. De transformatie zal zich op allerlei vlakken manifesteren. Het kan betekenen, dat bepaalde voeding niet meer bij je past omdat je een andere trilling krijgt. Misschien wil je vanaf nu alleen nog maar biologisch eten, vaak past dat bij deze trilling. Velen krijgen ook weerstand tegen vlees bijvoorbeeld. Ook heeft het invloed op jouw relaties. Bepaalde vrienden/vriendinnen zullen niet meer bij je passen. Soms kan het ook betekenen dat jij je relatie met je partner moet beëindigen omdat je door de veranderende trilling niet meer bij elkaar past.  De lessen zijn dan bij elkaar geleerd en dat is een hele pijnlijke ontdekking. Je komt op een totaal andere bewustzijnslaag en dat betekent niet, dat je beter bent dan die ander, maar je krijgt een hele andere visie op het leven en sommige personen of voedingsmiddelen resoneren dan gewoon niet meer. Al met al een enorme transformatie die on-omkeerbaar is. Je zal in deze periode ook steeds getallen zien als: 11.11 of 11.10. dit heeft te maken met de trillingsverandering in jou.

Behandeling:
In mijn praktijk gaan we samen kijken wat je bij die ander probeert te “halen”. We gaan kijken welke basisbehoeften:veiligheid, geborgenheid, liefde en zelfrespect jij in je jeugd gemist hebt en wat hier aan ten grondslag ligt. Wie zoek jij nog steeds je vader of je moeder? We gaan hierbij aan de slag met je innerlijke kind. De ander kan het gemis nooit voor jou helen of opvullen, je mag leren dit aan jezelf te gaan geven. Ook gaan we aan de slag met het hele transformatieproces. Hoe ga je daar mee om? Hoe ga je om met vriendschappen die niet meer passen? Hoe pak je dat aan en wat wil je zelf hierin? Hoe ga je aan de slag met andere voeding etc. Hoe ga je om met jouw nieuwe “IK”. En hoe hou jij je staande na deze ontmoeting. 

Uit liefde kies ik voor mezelf

De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
T: 06-38135618
info@uitliefdekiesikvoormezelf.nl
Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf

Selecteer een Afleverpunt